Na początku jest zabawa, miłość, wolność! Dopiero później dowiadujesz się w jakiej tajemnicy się znajdujesz...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zjeb jest tylko jeden. I w tym wypadku to nie Casimir
Hello Darkness My Old Friend...
- Spierdalaj już, młoda - warknąłem, czując jak poziom agresji mi się podnosi.
I don’t want to be the one
The battles always choose
Cause inside I realize
That I’m the one confused
- Oczywiście- wyciągnęłam karteczkę i szybko napisałam na niej numer Casa- naprawdę, zadzwoń gdybyś czegoś potrzebowała, możliwe, że z nami nauczysz się czegoś nowego, bądź rozwiniesz swoje umiejętności. Powiem szczerze, że to prawie że propozycja nie do odrzucenia, sama w twoim wieku chciałabym by ktoś mi taką złożył- powiedziałam podając jej karteczkę i delikatnie uśmiechnęłam się. - Miejmy nadzieję, że jeszcze się spotkamy. Miło było poznać.
We are granddaughters of all the witches you weren't able to burn
-Bo co?
Wiadomość dodana po 01 min 14 s:
-Pa-Wyszłam z auta i pognałam do domu. Było już bardzo późno.
Wysiadłem z auta, mając jej dość. Trzasnąłem drzwiami i zacząłem się cofać wzdłuż drogi, której przybyliśmy. I po co ja po nią dzwoniłem?!
Cause inside I realize
- Cassie, nie denerwuj się, już sobie poszła.
Stanąłem w miejscu, oddychając głęboko i z powrotem ruszyłem do auta.
- Czy ta cała szopka była konieczna? - zapytałem poddenerwowany.
Cause inside I realize
- Nie marudź nie mam czasu, za 20 minut muszę być już na scenie, poprowadzisz samochód prawda?- nie czekając na odpowiedź przeszłam na tył auta i przechylając się między siedzeniami próbowałam wyciągnąć torbę z bagażnika.
- Jasne - burknąłem. - Po co ją w ogóle brałaś? To niedorzeczne - skwitowałem, siadając za kółkiem.
Cause inside I realize
- Mowisz o Larissie czy o mojej torbie?- udało mi się przeciągnąć torbę. Padłam na siedzenie wydając z siebie uff.
Przewróciłem oczami, odpalając silnik.
- A o kim mogę mówić? Oczywiście, że o tej wariatce. I co ci do łba strzeliło, by dawać jej mój numer, Lottie? Nie szukam nikogo. I dobrze o tym wiesz.
Cause inside I realize
Nikogo oprócz Charlotte. Źle powiedziałeś.
Hello Darkness My Old Friend...
- Powiedz mi, czy chodź przez chwilę przyjrzałeś się jej mowie ciała? Ta dziewczyna wręcz prosiła się o pomoc, poza tym, jest dość podobna do mnie w jej wieku.- otworzyłam torbę wyjmując z niej znienawidzone czarne szpilki, po czym zdjęłam koszulkę. Złapałam wzrok Casimira w lusterku- Rączki na kierownicę i patrzymy na drogę panie kierowco!
Obruszyłem się, a mój wzrok znów powędrował za kierownicę. Cholera, Casimir.
- Ale odpowiadając na twoje pytanie, to nie. Nie przyglądałem jej się. Jest irytująca, nad wyraz denerwująca, w dodatku jej nie znam! Po co miałbym się jej przyglądać?
Cause inside I realize
Położyłam się na siedzeniu i podniosłam nogi do góry próbując zdjąć spodnie.
- Hmm... Może dlatego, że zależy nam na jak największej liczbie osób w sekcie, zresztą zobacz, przydałby nam się ktoś tak młody.- jednym ruchem skopałam jeansy na siedzenie i zaczęłam wyciągać czarno- złotą suknię z torby.
Po raz kolejny przyłapałem się na patrzeniu na Lottie. Cas, skup się.
- Może lubi dziewczyny. Mnie do tego nie mieszaj - oznajmiłem od razu. - Po przyjeździe do domu zmieniam numer - dodałem chłodno.
Cause inside I realize
- Oboje wiemy, że go nie zmienisz- powiedziałam wciągając na siebie sukienkę. Pochyliłam się do przodu pomiędzy przednimi siedzeniami.- Mógłbyś zapiąć?
Wyjechaliśmy na prostą drogę. Zwolniłem i odwróciłem się w stronę dziewczyny, zapinając suknie Lottie.
- Jaki to w ogóle występ? - spytałem, powracając na poprzednie miejsce.
Cause inside I realize
- Będę śpiewać, potrzebuję kasy, a ostatnio szczególnie po wczorajszym incydencie Hans nie jest skory do podwyżek. Przy okazji upoluję kogoś dla nas.- powiedziałam beznamiętnie rozpuszczając włosy. Nienawidziłam tych występów. Pełno bogatych, otyłych bogaczy, którym dosłownie cieknie ślina gdy tylko wejdę na scenę, fakt, czasami zwerbuje się kogoś nowego i fajnego, jednak ci mężczyźni są przerażający.
- Zbierasz na coś? - zastanowiłem się przez chwilę. Wcześniejsza pensja chyba w zupełności jej wystarczała.
Cause inside I realize
- Może- uśmiechnęłam się przebiegle do niego- mógłbyś mnie wysadzić przy tylnym wejściu?- byliśmy prawie na miejscu, pakowałam swoje poprzednie odzienie do torby.- Mogę ci zaufać na tyle, że weźmiesz samochód do siebie i odbiorę go przy okazji?- dodałam.
- Jasne - odparłem zaintrygowany jej wcześniejszym słowem. Na co zbierała? Zatrzymałem wóz tam, gdzie prosiła. - Nie szalej za bardzo -stwierdziłem z rozbawieniem.
Cause inside I realize
- Eh, uwierz mi, nic wielkiego cię nie ominie, na razie!
Spaceruje sobie
Siedziałem na ławce czekając na Ester. Nie chcący trąciłem kawe, a ona spadła i rozlała się.
" J’ai fait un peu de bien, c’est mon meilleur ouvrage."