Na początku jest zabawa, miłość, wolność! Dopiero później dowiadujesz się w jakiej tajemnicy się znajdujesz...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Ahm.. tego nie było w planach. Blondi musi się opanować. Hans najwyraźniej to olał, choć... machnęłam ręką i wstałam z miejsca, a później ruszyłam po kopertę i wróciłam.
Family don't end with blood
Spojrzałem na Arwella.
- Jak już odejdziesz, weź ten środek paraliżujący z szafki z tyłu i daj to tej blondynce. Musi się uspokoić - powiedziałem najspokojniej na świecie i czekałem aż wszyscy wezmą, co mają wziąć.
Hello Darkness My Old Friend...
Uśmiechnąłem się sadystycznie.
- Oczywiście- mruknąłem, wziąłem kopertę i ukradkiem strzykawkę. Wracając na swoje miejsce przechodząc obok Barbie wcisnąłem igłę w jej szyję i nacisnąłem tłoczek. Nawet się nie obejrzałem tylko szedłem najspokojniej w świecie. Po chwili wszyscy usłyszeli łupnięcie ciała o podłogę.
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
Czy możemy przestać zachowywać się jak dzieci?
We are granddaughters of all the witches you weren't able to burn
Z moich ust wydobył się głośny, przeraźliwy i piskliwy krzyk. Oczy automatycznie zaszły mi łzami. Upadłam na ziemię obok Gai, próbując ją ocucić. Co oni jej zrobili? Nie żyje...?
Zobaczyłem jak Gaia pada na ziemię bezwladna, a chwilę później krzyk Dami. Kucnałem obok niej i delikatnie odsunalem. Sprawdziłem czy dziewczyna oddycha oraz sprawdziłem puls.
-Żyje, sparaliżowali ja tylko Dami-Przytuliłem dziewczynę.-Nic jej nie będzie.
Ostatnio edytowany przez Matthew Scot (2017-07-27 20:47:28)
Wtuliłam się w chłopaka, łkając.
- Ale... Boże... Mówiłam jej, ze to zły pomysł. Mówiłam. Wiedziałam, nie słuchała mnie. Nie powinno nas tu być. Matt... Boję się. - Ponownie załkałam, chowając twarz w dłonie. To nie miało mieć miejsca. Oni... Kim oni są? Co to za organizacja?
Przytulałem dziewczynę i glaskalem uspokajajaco po plecach.
-Nie płacz Dami...-Powiedziałem cicho. -Nie musisz się bać, jakby co to Cię obronie...
Gdy już cała reszta wzięła to co miała wziąć, spojrzałem na kartkę. Świetnie. O. Jednak nie. Blondynka zwija się z bólu.
- Doszły mnie słuchy, że niektórzy są ciekawi co dalej z Lily. To pozostaje do uzgodnienia między mną, a Casimirem, więc o to się nie martwcie. Jeśli chodzi o niego, obecnie jest na zasłużonym urlopie, gdzie odpoczywa z dala od sekty. A teraz chciałbym przedstawić nowe osoby, które jeszcze dziś dostaną tatuaż. Matthew, Damiano i Cassandro, proszę o wyjście na środek. Jeśli macie jakieś pytania, zadawajcie teraz.
- Ja tam nie idę - szepnęłam i kurczowo złapałam się bluzy chłopaka.
Poszłam na środek, ciągle patrząc w dół.
Za dużo osób.
Podszedłem do przerażonej grupki nowych osób.
- Proponowałbym tam podejść. Teraz już raczej za późno by się wycofać.
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
Westchnąłem i wstałem razem z dziewczyną.
-Nie bój się, ze mną jesteś bezpieczna-Poszedłem z dziewczyną na środek.
Wziąłem nieprzytomną modeleczkę na ręce i podrzuciłem na środek.
Odskoczyłam na bok, kiedy ten mężczyzna rzucił Gaią na scenę. To wszystko było takie przerażające... Objęłam się ciaśniej rękoma, a wzrok wysokiego mężczyzny mówił mi, abym nie robiła nic głupiego. A więc stałam tam cała zapłakana i wystraszona.
- Zero pytań? Świetnie. Łatwiej niż poprzednio. Wszystko omówimy po zebraniu. A teraz... kolejna informacja.
Iii... Punkt kulminacyjny. Jak ja na to czekałem.
- Jeśli ktoś zastanawia się, czemu jeszcze nie zobaczyliśmy nigdzie Klaudiusza, opowiem zanikłą sytuację. Jest on skazany na śmierć pod zarzutami próby zgwałcenia Elise, porwania Casimira i zamknięcia w katakumbach, podszywania się pod inną osobę, a także pobicia Casimira prawie na śmierć ze świadomością wcześniejszej operacji i możliwości otwarcia rany. Jako, że mojego doradcy i zastępcy nie ma teraz ze mną, ale jest gdzie indziej, może powiedzieć parę słów do oskarżonego. Klaudiuszu, zapraszam na scenę.
/Pozdrawiam Natalię aka przegrywa/
Ekran nagle zmienił swoje położenie, tak, ze przed sobą miałem twarz Klaudiusza. Spojrzałem na niego z wyższością i jedynie powiedziałem dwa słowa.
- Wygrałem, frajerze.
I don’t want to be the one
The battles always choose
Cause inside I realize
That I’m the one confused
Wszedłem na scenę i rozejrzalem się za Ester. Zauważyłem ją, widać bylo sie ze martwi. Prychnalem na słowa Casa.
Ostatnio edytowany przez Klaudiusz Tom Hope (2017-07-27 21:04:32)
Oho, zaczyna sie.
We are granddaughters of all the witches you weren't able to burn
Uśmiechnąłem się z dumą na słowa Casa. Moja szkoła
- Możecie zacząć klaskać - mruknąłem, choć na moim ustach zagościło coś w rodzaju krzywego uśmiechu. - Jako, że to twoje ostatnie minuty, możesz powiedzieć coś od siebie, Klaudiuszu.
Czekam, Klaudiuszu. Choć raz powiedz coś z sensem.
I don’t want to be the one
The battles always choose
Cause inside I realize
That I’m the one confused
Westchnąłem.
-Powiem tyle że było warto.-Uśmiechnąłem się. -Kocham cię Ester. Mam nadzieję, że znajdziesz sobie kogoś. Jesteś cudowną dziewczyną i czuję się wyróżniony ze mogłem być twoim chłopakiem.
Nie mogłam opanować łez
"JEŚLI NIE MASZ DO POWIEDZENIA NICZEGO MIŁEGO, MILCZ."
Wreszcie przytargali tu tę maszynę do mięsa. Świetnie.
- To było poruszające - odezwał się Hans, a później usiadł na fotelu.
Na środku sceny zostałam ja i Klaudiusz.
- Gilotyna - powiedziałam tylko i przyłożyłam głowę Klaudiusza do urządzenia.
Na razie czekałam. Jego ostatnie sekundy.
- Ktoś ma jakieś sprzeciwy? - zapytałam głośno.
Family don't end with blood