Na początku jest zabawa, miłość, wolność! Dopiero później dowiadujesz się w jakiej tajemnicy się znajdujesz...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Przewróciłem oczami.
- Tak, kocham ją, od kiedy tylko ujrzałem jej krzywą twarz - mruknąłem. - Nienawidzę pseudofacetów, którzy myślą, że są męscy, tylko dlatego, że kobietę zmuszą do seksu.
Can you save my bastard soul?
-Ej, ja nikogo nie zmuszałem. Nie chciałem jej zgwalcic, a co dopiero uprawiać z nią seksu. Chciałem ja tylko nastraszyc.
Uniosłem brwi.
- I po cholerę ją chciałeś nastraszyć?
Nie ogarniałem tego kolesia. Nastraszyć? Przez udawanie, że chce się kogoś zgwałcić? Co za porojony pomysł?
-Przez nią i Casa lssi ma problemy.
Zmarszczyłem brwi.
- Issy? Jaka do cholery Issy? - Zastanowiłem się przez chwilę. Kto to mógł być? Zaraz. - Ta nowa? Gdyby potrafiła zamknąć japę i zrozumiała, że w sekcie ktoś narzuca jej zasady, to nie miałaby problemów. Może najpierw naucz ją, jak zawrzeć ciukę i się zachowywać, a potem wymierzaj sprawiedliwość.
Przewrocilem oczami.
- Radzę ci się zająć swoją kumpelą. I sobą też. Bo jak tak dalej pójdzie, to oboje długo nie pożyjecie.
Nadal ledwo powstrzymywałem się, żeby mu znowu nie przywalić.
Odepchnalem go od siebie i poszedłem stamtąd.
- Tępy chuj - mruknąłem pod nosem.
Zacząłem się zastanawiać nad tym, czy Hans miał mózg, skoro przyjął go do sekty. Ruszyłem w stronę domu.
Wsiadłem do samochodu Arwella, zajmując miejsce pasażera.
- Wybacz. Musiałem jeszcze coś wytłumaczyć Amy.
I don’t want to be the one
The battles always choose
Cause inside I realize
That I’m the one confused
- Czy to miało jakiś związek z anatomią? Hm Hm? - leeeeeeenny face- w ogóle zobacz, jakie cudeńka udało mi się ostatnio dostać- wskazałem głową tył samochodu, gdzie leżały dwie prześliczne katany mające conajmneij 170cm.
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
- Skoro jesteśmy przy anatomii, to jak u ciebie i Charlotte - odbiłem piłeczkę, patrząc na niego kątem oka.
Cause inside I realize
- Same old, same old my dear friend- odrzuciłem część włosów do tyłu dla wzmocnienia efektu- z resztą, sam nie wiem czy wciąż coś do niej czuję.
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
- Nie wiesz? - zdziwiłem się. - To się raczej... wie. A ona? Zdaje się, że się jej podobasz.
Cause inside I realize
Zaśmiałem się pod nosem.
- Ona, gdyby tylko nie groził jej dywanik Hansa i wycieczka do Marie, już dawno wydłubałaby mi oczy i rozerwała na strzępy, młody. Zresztą gdy będziesz w moim wieku- kochałem to robić. Kochałem to do niego mówić. On jest taki uroczy gdy się irytuje- zrozumiesz, że uczucia są bardziej złożone, i często mówią co innego niż myślisz.
- Nie mówisz cały czas wspominać, że jestem młodszy. Mnie by sprawiało dyskomfort, bycia coraz starszym. Nie ma co się chwalić. - Wzruszyłem ramionami. - Poza tym to widać, Arwell. Charlotte nie wszystko potrafi zamaskować. Pogadaj Annie o tym.
Cause inside I realize
- Wiesz, jakby nie patrząc, i tak i tak stajesz się coraz starszy- gdyby była możliwość wyrażenia iksde twarzą, to właśnie to zrobiłem.- z nią nie mam o czym gadać. Cześć Charlotte, chyba moje pożądanie do ciebie przeszło. Także tak. Miłego dnia.
Uniosłem brwi.
- Nie wierzę. Może jakaś wspólna misja was do siebie znów zbliży?
Cause inside I realize
- Nie dziękuję, to właśnie wspólna misja nas tak poróżniła, jedyne do czego może mnie zbliżyć to z pewnością do grobu.- Jaki piękny słoneczny dzień dzisiaj.
Pokręciłem głową nie dowierzając.
- Wiem, co się wtedy wydarzyło. - Westchnąłem. - Zawsze byłeś taki zabawny. Zrób coś. Zaimponuj jej. Zacznijcie od początku.
Cause inside I realize
Rzuciłem mu sceptyczne spojrzenie.
- Nie wiesz do końca, jak działa Charlotte, prawda?- Odwrócenie wzroku było błędem. Właśnie jakiś debil zajechał mi drogę.- Pieprzonu kutafon, księżniczka kurwa myśli, że wszyscy ją przepuszczą- zatrąbiłem i przyśpieszyłem. Samochód odtrąbił- Kurwa co ty na mnie trąbisz, jak ja cię zajadę to zrobię z ciebie pierdoloną jesień średniowiecza pedale- znów zatrąbiłem.- ale osobiście nie mam nic do osób homo- zwróciłem się do Casa.
Parsknąłem, nie mogąc się powstrzymać.
- Widzisz? Nie wierzę, że chce cię zabić. Przyznaję, że czasem sam mam taką ochotę, ale... Lottie. Ona cię mimo wszystko lubi - sprostowałem.
Cause inside I realize
- Meh meh meh, akurat w tych sprawach lubi to za mało, młody- sprostowałem- w ogóle czemu o tym rozmawiany?- zastanowiłem się w którym momencie nasza rozmowa zeszła na ten tor.
Przewróciłem oczami.
- Dobrze wiesz o co mi chodziło. Bo masz problem i nie umiesz sobie z nim poradzić.
Cause inside I realize
- Ja? Problem? W życiu. Odkąd rzuciłem alko nie mam żadnych problemów.